Wendy Vogelaars | Financieel medewerker

Wendy Vogelaars

Na mijn middelbare administratieve opleiding ben meer dan 18 jaar werkzaam geweest op de afdeling binnendienst en klantenservice bij de retail-service organisatie van de DA winkelketen.

Door het verhuizen van dit bedrijf naar de andere kant van het land ben ik op zoek gegaan naar een andere baan. De laatste paar jaren ben ik werkzaam geweest als administratief medewerkster in de breedste zin van het woord in de telecom branche.

Sinds 1 april 2014 werk ik bij Fith in de functie van Medewerkster Crediteuren op de financiële administratie. Ik ben hier mede verantwoordelijk voor het inboeken en verwerken van de inkoopfacturen en alles wat daar verder bij komt kijken.

Het is mooi om te ervaren hoe onze adviseurs zich inzetten om werkzoekenden in onze maatschappij te ondersteunen.

Fith is een fijn bedrijf waar ik deel uit mag maken van een bijzonder leuk en zeer betrokken team van medewerkers.