Vacature: Bureaumanager (vervuld)

Vacature: bureaumanager, consulent werk, re-integratieconsulent (vervuld)

Draai jij je hand niet om voor een drukke werkdag? Heb je ervaring met het werken met crm- of cliëntvolgsystemen en misschien zelfs al kennis van verzuimbegeleiding, re-integratie of sociale zekerheid? Wil je graag werken op een plek waar we iedere dag echt het verschil maken in het leven van mensen? Dan ben je wellicht de geschikte persoon om bij ons een tandem te vormen met je eigen groep van senior adviseurs!

Fith. Maatwerk naar werk.

Voor iedereen is een passende plek te vinden als alle betrokkenen bereid zijn zich daarvoor maximaal in te zetten. Want waar een wil is, is een weg. Dat is de overtuiging die ons elke dag voedt in ons werk met en voor mensen. Werk hebben draagt bewezen bij aan iemands levensgeluk. Fith coacht kandidaten en opdrachtgevers op hun weg naar dit doel door behoeften, kwaliteiten en kennis op de best passende manier bij elkaar te brengen. Met tevreden opdrachtgevers en kandidaten als resultaat! Lees meer over ons werk op: www.fith.nl

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt, zodat jouw 10-15 senior adviseurs zich kunnen focussen op de individuele coaching en arbeidsbemiddeling van hun kandidaten. Je bent hun eerste vraagbaak. Je bewaakt het proces en zorgt dat je adviseurs op tijd de nodige rapportages opleveren voor onze opdrachtgevers. Je ondersteunt hierin ook inhoudelijk, door mee te lezen, te controleren en feedback te geven aan de adviseurs. Je faciliteert hen administratief door het verloop van het traject in onze systemen te verwerken. En daar waar jouw adviseurs vastlopen in hun begeleiding of zoektocht naar ander werk, denk je mee en levert ideeën aan voor creatieve oplossingen of een andere aanpak. Zodat jouw adviseurs kwaliteit leveren en resultaat behalen.

En er is nog meer te doen. Heb je al ervaring in relatiebeheer of accountmanagement? Je kunt je rol als bureaumanager uitbreiden door voor één of meerdere van onze opdrachtgevers verantwoordelijk te worden. Want die houden we graag tevreden door onze goede resultaten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Heb je al ervaring in coachen en trainen dan kun je je rol uitbreiden door een bijdrage te leveren aan ons interne opleidingsprogramma. Heb je dat nog niet: dan zijn dit mogelijke ontwikkelingspaden bij ons.

Wij hebben een volwaardig intern trainingsprogramma voor onze senior adviseurs opgezet waar ook jij de nodige kennis kunt opsteken. Een dagje op pad met één van de senior adviseurs en een regiobijeenkomst bijwonen zal je ook helpen om het werk en de doelgroep, waar wij ons elke dag voor inzetten, te leren kennen. Daarnaast zullen je ervaren collega’s je natuurlijk inwerken en bijstaan om je de kneepjes van het vak te leren.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een waardevolle toevoeging voor ons team als je beschikt over een eigen kijk op zaken en minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt. Relevante werkervaring is een pre. Maar wat je al wel of niet hebt gedaan is voor ons eigenlijk minder belangrijk. Wij willen vooral een nieuwe collega vinden die ons enthousiasme deelt, actief meedenkt en initiatief toont. Die samen met ons iedere dag hard wil werken en oprecht betrokken is bij de doelgroep waar Fith voor staat. Je kunt goed omgaan met wisselingen in werkdruk en de vrijheid en verantwoordelijkheid die we je geven om die te tackelen. We kunnen 32 tot 40 uur per week op je rekenen.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij ons vraagt flexibiliteit van je, maar je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk en tijd in te vullen zoals jij denkt dat het goed is. Thuis of op kantoor. Het behalen van onze bedrijfsdoelen is de basis voor ons handelen, maar we vinden een goede balans tussen privé en zakelijk van groot belang voor onze medewerkers. Veel van onze mensen combineren hun werk met een gezin of opleiding en ook werken vanuit het buitenland gedurende een aantal weken van het jaar behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Er is veel bespreekbaar. We zijn benieuwd naar hoe jouw input als frisse nieuweling ons nog beter kan maken. We hebben een hoofdkantoor in het centrum van ’s-Hertogenbosch, waar we elkaar ontmoeten en dagelijks samen lunchen met wie er is.

We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt:

Bureaumanager: € 2.500 – € 3.400 bij fulltime.
Senior Bureaumanager: € 2.750 – € 4.100 bij fulltime

We starten met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, maar onze intentie is absoluut om bij een goede ontwikkeling een vast dienstverband aan te gaan.

Geïnteresseerd?

Stuur dan voor 3 januari je motivatie, met cv en referenties per mail naar ons toe.
Je kunt je sollicitatie richten aan Celest Derks (c.derks@fith.nl), Coördinator BM.

Voor de arbeidsongeschikte werknemer zelf betekent dit dat zijn of haar resterende kwaliteiten niet meer worden aangesproken. Dat tast veelal het levensgeluk aan. Werk vinden voor de (oud-)medewerker is dan ook van het grootste belang om meerdere redenen. Fith is hierin zeer succesvol.

Onze senior adviseurs weten langdurig zieke (oud-)medewerkers te motiveren voor een traject naar werk. Via de Fith-methode én ons uitgebreide netwerk begeleiden we ook de kandidaat die belemmeringen heeft en al langer uit het arbeidsproces is naar passend werk.