Ronnie van Broekhoven | Bureaumanager

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Tilburg en heb daarna ca. 10 jaar in de sport gewerkt. Vervolgens ben ik overgestapt naar een bedrijf in geschenkverpakkingen in de functie van commercieel medewerker binnen-/buitendienst.

Mijn opleiding aan de ALO met o.a. vakken als anatomie, fysiologie en psychologie bleek naast mijn commerciële werkervaring, een ideale combi te zijn voor het werken in de re-integratiebranche, waar ik in 2002 per toeval in terecht ben gekomen.

Nadat ik ruim 15 jaar als operationeel manager heb gewerkt bij een ander re-integratiebedrijf, ben ik in januari 2020 gestart als senior bureaumanager bij Fith, wat direct voelde als een warm bad. Vol overgave zet ik me samen met mijn collega’s in, om onze adviseurs te ondersteunen bij het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening en daarnaast een goede sparringpartner te zijn voor onze bestaande en potentiële nieuwe opdrachtgevers/accounts.