Richard Roth | Directeur

Richard Roth

Met een studie bedrijfskunde op zak en enkele jaren ervaring in de financiële dienstverlening ben ik in april 2000 gestart met Fith. De gedachte achter Fith was en is dat de inzet van gepensioneerde managers en oud-ondernemers voor mensen die werk zoeken het verschil kan maken.

Professionals met veel levenservaring, management- en werkgeverservaring, een groot werkgevers- en sociaal netwerk, maar bovenal met veel tijd en energie om in mensen die werk zoeken te investeren. De reacties op onze dienstverlening en de resultaten die we ermee behalen bevestigen deze gedachte.

Rode draad in onze dienstverlening is het Werkfith houden en/of maken van mensen. In dat kader hebben we ons activiteitenpalet in de loop der jaren verder uitgebreid met diverse andere positief onderscheidende initiatieven. Onze opleidings- en arbeidsinitiatieven voor kandidaten met een informatieverwerkingsstoornis is daarvan een goed voorbeeld.

Ik vind het nog iedere dag prachtig om initiatiefnemer en ondernemer achter dit bedrijf te zijn. Dienstverlening die er echt toe doet, die werkelijk het verschil maakt.