Myrna van Keulen | Financieel medewerker

Myrna van KeulenNa afronding van mijn studie bedrijfseconomie ben ik de lerarenopleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik als docent op diverse scholen gewerkt. In 1997 ben ik bij een lokale Rabobank in de Betuwe gaan werken.

Sinds mei 2002 werk ik met veel plezier bij Fith. Wat ik zo bijzonder vind aan Fith, is dat het hele team zich voor de volle honderd procent inzet voor onze cliënten. De cliënt is geen nummer, maar een individu met haar/zijn eigen achtergrond en potenties. Voor elke cliënt geldt dat er op maat met ze wordt samengewerkt om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De diversiteit aan adviseurs bij Fith maakt het mogelijk om voor elke cliënt een adviseur te vinden waarmee het klikt en in veel gevallen tot resultaat leidt.