Myriam Hellemons | Commercieel directeur en Manager (externe) operatie

Myriam Hellemons

Na mijn studie Nederlands aan de Universiteit van Leiden en bedrijfseconomie in Rotterdam ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen. Gedurende mijn hele carrière heeft het bemiddelen van mensen op de arbeidsmarkt vanuit diverse invalshoeken een grote rol gespeeld. Niet alleen vanuit de commerciële arbeidsbemiddeling, maar ook door eindverantwoordelijk te zijn voor reorganisaties en outsourcingsprojecten. Ik heb hierbij nauw samengewerkt met bedrijven in zowel profit als non profit sector, maar ook met UWV en Gemeenten. De afgelopen 5 jaar heb ik een eigen bedrijf gehad wat zich toespitste op oplossingen op de arbeidsmarkt en veel mensen heeft herplaatst van werk naar werk.
Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij Fith als manager externe operatie. Fith als organisatie kende ik uit de markt en intrigeerde me al jaren door haar unieke re-integratie oplossing. Met veel zin en passie zet ik me in om de adviseurs te coachen bij het bereiken van hun individuele en onze gezamenlijke resultaten.