Marjolein Gabriëls | Bureaumanager

Ilse MatheeuwsenNa het afronden van mijn studie hotelmanagement, heb ik bij de Rabobank als verkoop adviseur particulieren gewerkt. Vanuit deze functie ben ik middels het volgen en behalen van een HEAO studie, doorgegroeid naar assistent accountmanager voor de vermogende ondernemers. Via een kleine tussenstop als officemanager, ben ik sinds 1 februari 2016 werkzaam als junior bureaumanager bij Fith.

Ik heb Fith leren kennen als een organisatie waarbij niet alleen de adviseurs, maar alle medewerkers in de diverse lagen van de organisatie, zich met veel passie en toewijding inzetten om klanten te begeleiden bij het vinden van passend werk.

Als bureaumanager ondersteun ik samen met mijn collega’s de adviseurs, fungeren wij als vraagbaak en sparringpartner om zo samen tot het beste resultaat voor de klant te komen.