Komt u ook op de ontbijtsessies verzuim van Fith?

Ontbijtsessie
Bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzuim? De politiek besteedt momenteel veel aandacht aan de ‘hiaten’ in de Wet Verbetering Poortwachter. Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste stand van zaken en wat de gevolgen kunnen zijn voor u als werkgever.

De Wet Verbetering Poortwachter brengt vele verplichtingen mee voor zowel werkgever als werknemer. Als u er als werkgever weinig mee te maken heeft gehad, kan het een onoverzichtelijk geheel zijn. Hierdoor worden er wellicht belangrijk stappen gemist. Wij geven u graag aan de hand van een makkelijk stappenplan inzicht in de verplichtingen.
Ook wanneer u er als werkgever, vervelend genoeg, vaker mee te maken heeft, kunnen wij u van nieuwe inzichten en tips voorzien.
Daarnaast is onze samenwerkingspartner VDB Advocaten ook aanwezig om alle juridische vragen van u te beantwoorden omtrent verzuim.

De volgende vragen zullen we in ieder geval uitgebreid behandelen:

  • Wat wordt er verwacht van u in het kader van de re-integratie 2e spoor?
  • Hoe kunt u een loonsanctie van het UWV voorkomen?
  • Wat komt er allemaal kijken bij de WIA aanvraag?

Dit alles om er voor te zorgen dat u als werkgever de schadelast zoveel mogelijk beperkt en uw werknemer weer duurzaam aan het werk is of bij u of bij een andere werkgever.

Deze ontbijtsessie is speciaal voor degene die vanuit HR-werkzaamheden te maken krijgen met (langdurig) verzuim. U wordt daarbij in de gelegenheid gesteld met vakgenoten van gedachten te wisselen over interessante vraagstukken.

Om u te helpen in de toekomst goed voorbereid te zijn, organiseert Fith dit najaar drie ontbijtsessies. Hier treft u de uitnodiging: uitnodiging-ontbijtsessie

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met het bureaumanagement op 088-0074410 of per mail op info@fith.nl.

Wij hopen u in het najaar te mogen verwelkomen!