Joram van der Valk | Accounthouder

Na mijn opleiding sociaal pedagogisch werker ben ik gaan werken in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep varieerde van jong tot oud en verschillende mate van beperking. Ik heb dit werk altijd met heel veel plezier gedaan. Na ruim 10 jaar in dit werk wilde ik graag mijn horizon verbreden.

Sinds begin juni (2017) ben ik gestart bij Fith als junior bureaumanager. De bedrijfsfilosofie sprak me meteen aan. Een professionele omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien, maar waar vooral het gevoel erg goed is.
De switch van een functie op de werkvloer naar een functie op kantoor bevalt mij goed. Inmiddels ben ik accounthouder en zorg voor de coördinatie van de trajecten die bij ons binnen komen. Het ondersteunen van de adviseurs, de contacten met de opdrachtgevers en het samenwerken met mijn collega’s geven me elke dag weer veel energie.