Gerda van Werkhooven

Achtergrond
Na mijn opleiding aan de politieacademie in Apeldoorn heb ik als leidinggevende gewerkt binnen de politie. Via Leiden en Amsterdam ben ik in 2001 in Friesland terecht gekomen. Mijn laatste functie binnen Friesland was Hoofd van de gemeenschappelijke meldkamer Fryslân, waarbij ik de overgang heb mee mogen begeleiden naar de Meldkamer Noord Nederland.
Na nog een jaar ad interim hoofd bureau Korpsleiding in Gooi en Vechtstreek / Flevoland en de overgang naar Midden Nederland heb ik besloten om mijn ontslag in te dienen en de opleiding tot coach te volgen. Eigen coachpraktijk en begeleid mensen op allerlei gebied.
Warm netwerk
Door mijn werkzaamheden bij de politie veel contacten met diverse instanties: gemeenten en bedrijven in de veiligheidsketen. Scholen, atletiekvereniging en bedrijven in Friesland.
Bijzonderheden
Kennis van Politie-organisatie.
Begeleiding van anders-taligen (statushouders).