Fith samenwerkingspartner van Ministerie van Defensie

4-krijgsmachten-bron-defensieMet trots maken we bekend dat Fith per november 2016 samenwerkingspartner wordt van het Ministerie van Defensie. Op 11 oktober jl. zijn daartoe in Soesterberg de contracten ondertekend.
Fith zal de komende jaren, in aansluiting op het Diensten Centrum Re-integratie van het Ministerie, werknemers (militairen en burgers) begeleiden bij het vinden van werk buiten de Defensie-organisatie.

Onderscheidend aan Fith zijn allereerst de mensen die de dienstverlening uitvoeren: oud managers, oud-officieren en oud-ondernemers die, aansluitend en aanvullend aan hun zakelijke carrière, maatschappelijk waarde willen toevoegen. Deze bewust gekozen doelgroep ‘adviseurs’ zet haar dienstverlening in vanuit morele gedrevenheid. Ondersteund door de backoffice en opleidingen van Fith gaan zij voor resultaat en denken vanuit hun passie niet aan inzet in “uurtjes”.

Adviseurs van Fith hebben een eigen relevant netwerk met warme contacten. Iedere adviseur is, in zowel het sociale als het zakelijke domein, regionaal geworteld en zet dat ten gunste van haar kandidaten in. Dit stelt Fith in staat om deuren te openen die in het reguliere werving- en selectieproces voor deze kandidaten vaak gesloten blijven.

Wij kijken ernaar uit de samenwerking met het ministerie van Defensie tot een groot succes te maken!