Fith Congres 20 april 2023: Als je weet wat werkt, werkt het!

Op donderdag 20 april a.s. organiseert Fith in Utrecht hét congres op het gebied van HR, Re-integratie en mobiliteit dat de verbinding maakt met de wetenschap!

Wij geloven namelijk dat aangesloten blijven op onderzoek en gebruik maken van wetenschappelijk onderbouwd instrumentarium succes brengt en daarmee bijdraagt aan onze visie: Ieder mens verdient een plekje op de arbeidsmarkt waar zij of hij gelukkig is.

Onze sprekers, zoals Merel Feenstra-Verschure en Judith Maas, nemen je mee in onderzoeken op gebieden als “Locked at the job” en “Werken met en na kanker”. De middag wordt omlijst door onze ludieke dagvoorzitters en we sluiten de dag natuurlijk af met een actieve netwerkborrel.

“U kent ze wel, medewerkers die niet (meer) tevreden zijn in hun baan. Veel klagen over zaken die er binnen de organisatie of baan niet goed gaan, niet (meer) op hun plek zijn, maar tegelijkertijd geen concrete stappen zetten om de situatie daadwerkelijk te veranderen. Vaak gebruiken ze verschillende excuses waardoor de situatie niet veranderd kan worden, bijvoorbeeld door financiële (privé) lasten of omdat ze zichzelf te oud vinden. Kortom, zij ervaren dat ze opgesloten zitten in hun baan, ook wel ‘locked at the job’ genoemd door organisatiepsycholoog dr. Merel Feenstra-Verschure, eigenaar van The People Society.

In haar promotieonderzoek zocht Merel uit wat de oorzaken en gevolgen zijn, welke processen mensen doormaken en hoe je leiddingevenden hier beter op kunt laten anticiperen. Kortom, hoe ben je weer  ‘op je plek’®?” 

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan het congres, laat ons dat weten via: n.vanbuuren@fith.nl

Wees er wel snel bij want er is een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar en op=op!