Eerste themadag van 2016

Themadag Ijsselstein 2016

Op woensdag 6 april hebben wij voor ons landelijk adviseursteam een leuke en succesvolle themadag georganiseerd op onze vaste locatie in IJsselstein.
Deze themadagen organiseert Fith twee tot vier keer per jaar. Hierin brengen we ons landelijk adviseursteam samen om te netwerken, kennis op te doen en vooral om ervaringen met elkaar te delen. Hiermee versterken we ons landelijk dekkend netwerk en…..

Op deze dag stond de invulling van onze dienstverlening centraal. Het informatieve ochtendprogramma bevatte presentaties over de ontwikkelingen binnen ons werkveld. Na een gezellige en lekkere netwerklunch, zijn de adviseurs en de vaste medewerkers van Fith aan de slag gegaan in een interactief middagprogramma.
Door middel van een creatieve sessie in de werkvorm WorldCafé is er gebraindstormd over hoe we onze dienstverlening aan opdrachtgevers en klanten nog succesvoller kunnen invullen. De brainstomsessies zijn vormgegeven door tijdens de rondes een mindmap te tekenen op een groot vel papier.

In kleine groepen zijn 3 verschillende thema’s besproken. Na een ronde wisselden de groepjes van tafel en bouwden ze voort op de vorige gespreksronde. Zo zijn de collectieve mindmaps verder uitgewerkt.
Door deze werkvorm is er een kruisbestuiving van ideeën ontstaan, doordat inzichten, thema’s en vragen zijn meegenomen in de nieuwe conversatierondes.
De mindmaps maken de collectieve kennis van Fith en haar adviseurs zichtbaar. Zo zijn er deze middag nieuwe inzichten en innovatieve ideeën ontstaan waarmee we aan de slag kunnen om onze dienstverlening nog sterker te kunnen maken.

Quote van onze adviseur Peter Peters:
“Ik vond deze, zoals elke themadag, enorm leuk, interessant en waardevol.
Leuk, omdat je de medewerkers van Fith en collega adviseurs weer eens persoonlijk ziet en spreekt. Interessant, vanwege de nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en waardevol omdat de adviseurs kunnen meedenken over de dienstverlening van Fith.
Verder vind ik het vermeldenswaardig, dat ik graag voor Fith werk, omdat ze zo veel investeren in kenniscreatie en -deling.”