Een weekend in de schijnwerpers!

BOV trofee

Het was een mooi weekend. Fithflex stond in de finale van de BOV-trofee en Fith was panellid in een Lagerhuisdiscussie over sociaal ondernemen, georganiseerd door de junior kamer (JCI).

Na een pitch op 24 maart jl., gevolgd door een bedrijfsbezoek van de jury op 21 april, kreeg Fithflex tijdens de finale pitch op vrijdag 19 mei in de Orangerie in Den Bosch de gelegenheid om haar nieuwe aanpak over de bühne te brengen. Hoewel de overwinning nipt aan ons voorbij ging, waardeerde de jury ons nieuwe initiatief met zeer positieve feedback. Het is een bevestiging dat we met onze vernieuwende aanpak, om zekerheid in werk en inkomen voor lager opgeleiden te koppelen aan flexibiliteit voor werkgevers, toegevoegde waarde leveren voor alle partijen.

De dag erna had Fith het genoegen als panellid deel te nemen aan een debat over sociaal ondernemen op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Het betrof het landelijke congres van JCI, een wereldwijde netwerkclub van ondernemende mensen onder de 40.

Er waren enkele honderden mensen in de zaal en de dag was goed georganiseerd. Onder de inspirerende leiding van dagvoorzitter Ron Steenkuijl, directielid van ADG dienstengroep, kregen de 5 panelleden de gelegenheid hun kijk en aanpak op het gebied van sociaal ondernemen met het publiek te delen en vragen daarover te beantwoorden.

Al met al 2 prachtige gelegenheden om het licht op Fith en Fithflex te laten schijnen. Fijn om hierbij aanwezig te mogen zijn!