Cor de Waard


Achtergrond
Ik heb ervaring in de levensmiddelenbranche, IT sector op middle management niveau. Vanaf 1997 tot 2009 ben ik deels als zelfstandig verzekeringsadviseur werkzaam geweest In die periode ontwikkelde ik me richting budgetteren, belastingaangiftes en aankoop makelaardij. Daarna ben ik enige tijd actief geweest als, internet marketteer en mystery shopper. Als gevolg van deze verscheidenheid aan werkzaamheden ben ik breed georiënteerd en weet ik al snel welke wegen ik moet bewandelen.
Warm netwerk
Mijn netwerk is gespreid. Van supermarktketens tot makelaardij. Van fabrieksarbeid tot zelfstandig ondernemer. Vanwege mijn brede werkervaring weet ik doorgaans de mensen in de door hen zelf gewenste richting te helpen.
Bijzonderheden
De laatste jaren heb ik ervaring opgedaan als begeleider van statushouders, mensen met een burn-out en met PTSS klachten.
Ik ontwikkel mij als coach, waarbij zelfredzaamheid en eigenaarschap, van de mensen die ik mag helpen, bij mij hoog in het vaandel staan.