Celest Derks | Bureaumanager

Mijn naam is Celest Derks en vanaf 1 september ben ik werkzaam als Bureaumanager bij Fith. Oorspronkelijk kom ik uit Schagen, een klein stadje in de Kop van Noord-Holland, maar op dit moment woon ik met veel plezier in Breda. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de studie Maatschappelijk werk en dienstverlening, waarna ik een mooie reis ben gaan maken naar Zuid-Amerika om vervolgens in Tilburg en Rotterdam als re-integratiecoach aan de slag te gaan.

Tijdens mijn werk als re-integratiecoach ben ik er achter gekomen dat ik naast mijn passie voor het coachen en ondersteunen van mensen, ook erg blij word van plannen, organiseren en coördineren. Ik duik graag in een verslag om deze te analyseren en raak gemotiveerd van een volle mailbox. De functie als Bureaumanager bij Fith leek mij daarom een goede stap in mijn carrière en daar waren ze het bij Fith gelukkig mee eens!

Ik hoop dat mijn persoonlijkheid en ervaring goed tot zijn recht zullen komen bij Fith en ik zal mij open stellen om zoveel mogelijk nieuwe dingen te blijven leren en dit ook toe te passen. Tot op heden voel ik mij in ieder geval erg welkom in dit hard werkende team.

.