Nieuwe label Fith staat in de finale BOV-trofee


We kunnen met trots zeggen dat Fith, met haar nieuwe label Fithflex, door is naar de finale van de BOV-trofee! BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Het thema dit jaar is Social Enterpreneurship.

Fithflex helpt bedrijven bij het vinden en behouden van nieuwe medewerkers. En Fithflex helpt mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om zomaar aan werk te komen. Kandidaten die op cv niet “het schaap met 5 poten zijn”, maar wel gewoon goede, gemotiveerde medewerkers zijn.
Fithflex zorgt voor de overbrugging tussen die kandidaten en bedrijven en komt daarmee tegemoet aan de wens van deze bedrijven om maatschappelijk verantwoord en inclusief te ondernemen. Maar ook om aan social return verplichtingen binnen bepaalde opdrachten te voldoen.
Uniek in haar businessconcept zijn de inzet van senior adviseurs die kandidaat en bedrijf ondersteunen, de motiverende werving, de matching op competenties en de bewuste stapeling van kleinere banen en klussen door Fithflex. Dit om de grote groep laagopgeleide werkzoekenden door heel Nederland continuïteit in werk en inkomen te bieden.

Fithflex verbindt flexibiliteit voor het bedrijfsleven aan zekerheid in werk en inkomen voor haar medewerkers.