Anniek Laven | Bureaumanager


Na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen in Nijmegen wist ik dat ik een functie wilde vervullen waarin ik veel bezig ben met organiseren en coördineren. Ik begon als projectmedewerker bij een vastgoedbeheerder en later organiseerde ik sportevenementen voor bedrijven. Deze functies gingen me goed af, maar ik miste een stukje maatschappelijke relevantie. Toen kwam ik bij Fith terecht, waar ik mijn organisatie- en coördinatievaardigheden kan inzetten om bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Sinds augustus 2018 werk ik met veel plezier als bureaumanager bij Fith. Het bijzondere aan Fith vind ik dat we werken met senior adviseurs die veelal hun werkende leven hebben afgesloten, maar toch nog graag iets willen bijdragen aan de maatschappij. In mijn functie denk ik mee met de adviseurs en waar nodig stuur ik hen bij, om zo samen het beste resultaat voor onze klanten te behalen.