Al 12 jaar aantoonbare kwaliteit door Fith!

Certificaat BOW tm 2020Onlangs heeft Blik op Werk aan Fith voor wederom 4 jaar (2016 -2020) het blik op werk keurmerk toegekend. Fith is al vanaf het ontstaan van Blik op werk in 2008 in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en daarvoor, sinds 2004 van haar voorganger het (Boa-)Borea Keurmerk. Inmiddels dus al 12 achtereenvolgende jaren aantoonbare kwaliteit. Daar zijn wij trots op!
Het keurmerk staat garant voor het hoge niveau van dienstverlening dat wij landelijk dekkend leveren. Het toont aan dat wij afspraken met onze opdrachtgevers nakomen, dat onze klanten tevreden zijn, en dat zaken als privacy, processen en kwaliteit adviseurs en ondersteuners goed geborgd zijn.

Onze klanttevredenheid is in de afgelopen meetperiode beoordeeld met een 7,8. De klanten die wij begeleiden van werk naar werk (1e en 2e spoor) beoordelen Fith zelfs met een 8,2. Graag bedanken wij onze klanten vanaf deze plek hartelijk voor deze mooie waardering en wij zeggen u hier graag toe dat wij alles in het werk stellen om deze waardering vast te houden.
De ontwikkeling van onze dienstverlening heeft onze continue aandacht. U mag van ons aannemen dat we daar in ieders belang permanent aan blijven werken. Heeft u nog tips of ideeën? Die horen wij graag!

Bent u geïnteresseerd in het laatste tevredenheidsrapport of wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.