Ad van Aarle

Als (geslaagd) leerling van de ‘school of life’, vader en opa, en vanuit mijn rustige, invoelende en pragmatische aard heb ik een sterke motivatie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Vanuit betrokkenheid bij de individuele werkzoekende en de individuele werkgever en de wens om met alle kennis en mijn netwerk iets te betekenen voor mensen en organisaties die daar baat bij hebben. De ondersteuning van mensen die om wat voor reden dan ook even niet in staat zijn om hun doelen te bereiken te helpen is voor mij een belangrijke drive; van betekenis zijn voor anderen !

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel en met mijn goed ontwikkelde intuïtief vermogen heb ik bewezen veel te kunnen bieden aan hen die daar naar op zoek zijn. De ervaringen als budgetcoach komen daarbij ook goed van pas.

Ik ben ruim 35 jaar werkzaam geweest als officier -dus leidinggevende, tevens ‘werkgever’- bij de Koninklijke Landmacht en daarbij natuurlijk – zoals de meeste van mijn collega’s – ook deelgenomen aan NAVO en VN missies in conflictgebieden. Vanaf 2016 heb ik (zogenaamd functioneel leeftijdsontslag) de Defensie-organisatie moeten verlaten.

Als personal- en life coach en adviseur re-integratie en outplacement ben ik in staat mensen te ondersteunen, te laten groeien en te ontwikkelen. Dit vanuit mijn passie om te verbinden en te inspireren. Mee laten bewegen door het geven van vertrouwen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.